Our Gallery

Contact Info

[ inchirieri macarale / trailere / utilaje terasiere / TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL / LUCRARI CONSTRUCTII ]

MARYTRANS SRL

Pe parcursul celor peste 27 de ani de activitate, datorită profesionalismului şi seriozităţii de care a dat dovadă, societatea s-a făcut cunoscută în mediul de afaceri din domeniile construcţiilor de drumuri, lucrari de terasiere, inchirierilor de macarale si trailere, inchirieri de utilaje de terasiere, transportului intern si international.


Valorile pe care ne construim relația profesională cu clienții noștri sunt: angajament, responsabilitate, încredere şi spirit de echipă.
Suntem o firmă dedicată execuției de lucrări de terasiere, construcții și drumuri, având o echipă de profesioniști cu experiență și utilaje performante care ne permit să livrăm rezultate de cea mai înaltă calitate.
Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma viziunile în realitate, oferind soluții inovatoare și durabile pentru proiectele noastre.


Societatea dispune de specialişti şi muncitori calificaţi în domeniu: ingineri, economişti, muncitori calificaţi, conducători auto, deservenţi utilaj, mecanici utilaj, responsabil tehnic cu execuţia, responsabili tehnici cu calitatea. O mare parte dintre aceştia activează în societate încă de la înfiinţarea acesteia. De asemenea, personalul existent, participă permanent la cursuri de perfecţionare şi autorizare / reautorizare pe diferite ramuri ale domeniului de activitate. Indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului dvs., la MARYTRANS SRL ne angajăm să oferim soluții personalizate și rezultate de încredere, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță

[ +]
Clienti multumiti
[ +]
ani de experienta
[ +]
priecte finalizate
[ +]
Specialisti